Centrul nostru de activități a fost pregătit pentru școala de vară

brancusiCentrul nostru de activități a fost pregătit pentru școala de vară, pentru campusul adresat copiilor și pentru alte activități specifice vacanței…

Avem din nou un parchet gata să fie uzat în diferitele grupuri și activități de cei peste 200 de beneficiari ai căsuței noastre din centrul Clujului.

Suntem bucuroși de faptul că podeaua a fost foarte uzată, ba chiar am contribuit și noi la acest lucru.

Mulțumim credincioșilor comunității noastre pentru sprijinirea cheltuielilor centrului și în ultimul an catehetic-formativ.

În mod special și particular familiei Purcar, membri ai Cercului de cateheză adresat adulților care au suportat cheltulielile cu recondiționarea parchetului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site utilizează cookie-uri. Pentru a asigura buna funcţionare, pentru a îmbunătăţi utilizarea şi funcţionalitatea acestuia, pentru a personaliza conţinutul şi anunţurile, şi pentru a analiza traficul, asemenea majorităţii site-urilor, folosim cookie-uri. Dacă nu sunteți de acord, unele funcționalități s-ar putea să fie indisponibile. Puteţi oricând să vă schimbaţi sau să vă retrageţi consimţământul. Aflați mai multe detalii aici.
Accept
Nu accept