Deschiderea unui nou An Catehetic-Formativ 2017-2018

Isus impreuna cu copiiiDUMINICĂ, 24 SEPTEMBRIE 2017

Fideli carismei noastre, vom deschide, în ultima duminică din luna septembrie, un nou an formativ-educativ, dedicat celor mai tineri credincioși ai noștri.

Datorită unei echipe mixte (compuse din preoți și laici), în cea mai mare parte ”rodată” la Capela Sf. Iosif în ultimii ani (vezi fotografiile de la deschideri similare – anul 2012, respectiv 2015), ne vom putea bucura împreună de programe speciale dedicate copiilor și tinerilor. având în centru SFÂNTA LITURGHIE PENTRU COPII CU ÎNCEPERE DE LA ORA 11.30, respectiv PENTRU TINERI CU ÎNCEPERE DE LA ORA 18,30.

Pentru aceasta, înscrieți-vă (completând un formular special) și participați la CATEHEZĂ și la UNUL SAU MAI MULTE DIN PROGRAMELE pe care le vom desfăşura la nivelul comunității noastre, în acest nou an formativ.

Promitem să revenim cu amănunte despre aceste diferite propuneri pentru care puteți obta: Liturghia duminicală adresată vouă (OBLIGATORIE!), Cateheză pe diferite grupe de vârstă (NECESARĂ ȘI DE ACEEA RECOMANDATĂ TUTUROR!), Educație Muzicală, Școala de limbi străine și alte Cercuri/cluburi cum ar fi cel de artă, de dansuri și obiceiuri populare, actorie, origamii/construcții ambarcațiuni/pescuit sau jurnalism.

Fișele de înscriere, completate cu opțiunile dumneavoastră, pot fi trimise prin Email, Facebook, … (tip poză, după ce au fost completate) sau depuse la Biroul parohial.
Data limită de înscriere: duminica, 01 octombrie a.c.

Pentru informații suplimentare nu ezitați să mă contactați: pr. Mircea Marțian, tel. 0745-265935, mircea.martian@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *