O nouă ediție a Săptămânii pentru Unitatea Creștinilor (18-25 ianuarie 2023)

Seara ecumenica de rugaciune 2023Am ajuns la o nouă ediție a Săptămânii pentru Unitatea Creștinilor (18-25 ianuarie 2023), din păcate, ca de obicei, destul de timidă la Cluj.

Ne bucurăm totuși să fim încă o dată gazda celui mai important eveniment ecumenic din oraș având în vedere că unitatea (trăirea fraternității) nu este un moft sau ceva secundar, ci este o dorință a Tatălui ceresc, exprimată în mod concret prin Fiul: ”ca toți să fim una”!

Este deopotrivă un fapt trăit în Biserica primară și o promisiune pe care Dumnezeu o va împlini, căci ne spune în mod clar: ”va fi o singură turmă și un singur Păstor”.

Unitatea în credință și iubire este normalitatea din care am căzut, ținta spre care tindem și certitudinea spre care ne îndreptăm.

Doamne îndură-te de noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site utilizează cookie-uri. Pentru a asigura buna funcţionare, pentru a îmbunătăţi utilizarea şi funcţionalitatea acestuia, pentru a personaliza conţinutul şi anunţurile, şi pentru a analiza traficul, asemenea majorităţii site-urilor, folosim cookie-uri. Dacă nu sunteți de acord, unele funcționalități s-ar putea să fie indisponibile. Puteţi oricând să vă schimbaţi sau să vă retrageţi consimţământul. Aflați mai multe detalii aici.
Accept
Nu accept