Poveste muzicală la Opera Română

Vă comunicăm faptul că în locul repetiției Corului Allegria de sâmbătă, 26 IANUARIE 2013, vom merge cu cei care au confirmat acest lucru la Opera Română, unde vom audia o Poveste muzicală în limba română după fraţii Grimm: HÄNSEL ŞI GRETEL. Costul biletului este de 15 lei.

Cei care mi-au confirmat duminică sau telefonic prezenţa, sunt aşteptaţi la Capelă, în intervalul 10.30-10.40, pentru a face deplasarea organizat. Nu se admit întârzieri.

Vă mai informăm că spectacolul are o pauză şi se termină în jurul orei 12.30. Copiii neînsoţiţi vor fi predaţi aparținătorilor la ieşirea din Operă înspre parc.

Cei care nu au confirmat participarea şi, deci, nu şi-au rezervat bilete, sunt rugaţi să nu vină la repetiţie. Cu aceştia ne vom vedea duminică la Sfânta Liturghie.

Un sfârşit de săptămână binecuvântat.

Pr. Mircea Marţian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site utilizează cookie-uri. Pentru a asigura buna funcţionare, pentru a îmbunătăţi utilizarea şi funcţionalitatea acestuia, pentru a personaliza conţinutul şi anunţurile, şi pentru a analiza traficul, asemenea majorităţii site-urilor, folosim cookie-uri. Dacă nu sunteți de acord, unele funcționalități s-ar putea să fie indisponibile. Puteţi oricând să vă schimbaţi sau să vă retrageţi consimţământul. Aflați mai multe detalii aici.
Accept
Nu accept