Program special 21-22 martie 2020

Capela Sfantul Iosif2Datorită recomandărilor autorităților și a episcopului nostru am decis să ne restrângem activitatea la Capela ”Sf. Iosif”, cu respectarea normelor de igienă și prevenție, astfel:

Sâmbătă, 21 martie 2020, în intervalul orar 08.00 – 09.00, va fi permis accesul credincioșilor pentru rugăciuni particulare și spovezi.

  • Începând cu ora 9.00, se va celebra Sfânta Liturghie a Sf. Ioan Gură de Aur, urmată de rânduiala parastasului întru amintirea și odihna tuturor celor răposați – celebrarea se va face într-un cadru privat (cu capela închisă, fără credincioși).

Duminică, 22 martie 2020, în intervalul orar 11.00-12.30 , va fi permis accesul credincioșilor pentru rugăciuni particulare și spovezi.

  • Începând cu ora 10.00 se va celebra Sfânta Liturghie a Sf. Ioan Gură de aur, animată pentru copii – celebrarea se va face într-un cadru privat (cu capela închisă, fără credincioși), putându-vă conecta online (LIVE – pe pagina de Facebook).
  • Pentru credincioșii care vor dori să participe la Sfânta Liturghie vom celebra Sfânta Liturghie a Sf. Vasile cel mare, în aer liber, cu începere de la ora 11.30, pe explanada A

PS 1. Ne rezervăm dreptul de a modifica acest program în funcție de recomandările autorităților competente în diferite scenarii care vor fi lansate.

PS 2. Începând de luni 23 martie 2020 vă vom comunica programul capelei, duminică seara, ținând cont de noile reglementări oferite de autoritățile competente.

PS 3. Credincioșii bolnavi, în vârstă și toți ceilalți cu diferite vulnerabilități sunt rugați să rămână acasă, cu promisiunea că la cerere vor putea să primească Divina Euharistie la domiciliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *