Serbarea ”Crăciunul, bucuria copiilor”

Vă invităm cu mic și mare la Serbarea ”Crăciunul, bucuria copiilor” – sâmbătă, 17 decembrie 2022, începând cu ora 17.30, în Aula ”Iuliu Hossu”, din cadrul Catedralei ”Martirilor și mărturisitorilor veacului XX”. Accesul se va face doar pe Intrarea “Andrei Mureșanu” (dinspre Bastionul Croitorilor/Calea Turzii).

Momentul este dedicată Pruncului Sfânt călăuzindu-ne, ca de obicei, mai multe grupuri de copii, tineri și adulți din comunitate (cărora le mulțumim pentru implicare).

Serbare Craciun 2022

Au fost invitați – ”cel prin care ne vin haruri”, PS Claudiu și “cel prin care ne vin daruri”, legendarul Moș Crăciun, care a și confirmat faptul că aduce participanților pachețele cu fructe proaspete, pentru că, nu-i așa?!, trebuie să fim responsabili față de darul vieții și să mâncăm sănătos.

Dacă Sărbătoarea Crăciunului este bucuria copiilor, atunci pentru a o transforma într-o veritabilă sărbătoare a bucuriei pentru toți, nu trebuie să ratăm ocazia de a redescoperi faptul că suntem copii ai Tatălui ceresc.

Cele mai mari adevăruri sunt cele mai simple. La fel și oamenii…

Te invităm cu drag ca împreună să ne lăsăm surprinși de acest Crăciun și să putem redescoperi spiritul copilăriei, simplitatea vieții.

Prezența ta este de neînlocuit! Te așteptăm cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *