Serbarea oferită Pruncului Isus 2019

Sărbătoarea Crăciunului – o sărbătoare a speranței și a bucuriei

Serbarea oferită Pruncului Isus, sâmbătă, 21 decembrie 2019, Capela Sf. Iosif

Doresc să mulțumesc tuturor celor prezenți, în mod deosebit, copiilor și tinerilor care au urcat în spațiul Sfântului Altar al capelei noastre, devenit din nou o mare scenă, unde au oferit un răspuns concret Tatălui Ceresc pentru cel mai minunat cadou, Fiul Său Cel Unic Născut…

Nu pot să-i uit pe responsabilii truditori care i-au pregătit (Adriana Tușa, Otilia David, Cristina Nagy, Narcisa Boilă și Vac Călin, Daniel Mocanu) sau pe însoțitorii (părinți și bunici) care iau sprijinit și încurajat pe copii în aceste eforturi.

Un sincer mulțumesc celor care au pregătit ca totul să devină posibil (pr. Florin Isac, diaconului Mihai Roman, dlui Vasile Ormenean și dnei Monica Zelghiu… (aplauzele serii au fost și pentru ei…)

Recunoștință prezentatorilor Iulia Marțian și Mihai Dotcoș, asistați în suportul logistic (împărțire de cadouri…) de un grup de tineri din parohie.

Un gând special adresăm și aleșilor oaspeți: PS Florentin Crihălmeanu și lui Moș Crăciun.

Fotografiile selectate sunt datorate Biancăi Pădurean.

Recunoștință dnei Ioana Rusu – pentru faptul că ne ”colorează” mereu sărbătorile prin Expoziția dedicată Pruncului, realizată de copiii din cercul de artă sacră, expoziție care poate să fie vizionată de doritori până anul viitor…

Click aici pentru albumul foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *