SOS – proiectele Parohiei „Andrei Mureşanu”

Proiectele de mai jos nu au finanţare în bugetul parohial alcătuit din chetele duminicale la care se adaugă taxa de cult.

Prin urmare pentru susţinerea acestor proiecte aşteptăm donaţii directe din partea credincioşilor cu specificarea proiectului respectiv. De asemenea  sunt binevenite şi contractele de sponsorizare.

  • Tipărirea unei cărţi cusute şi legată cu coperte tari care cuprinde Sfânta Liturghie şi cântece religioase pentru copii şi tineri. Costuri estimative pentru 200 de cărţi 6.000 lei.
  • Înregistrarea unor CD-uri audio care să conţină colinde sau pricesne interpretate de corul Capelei „Sfântul Iosif” – „Jubilatae”, dirijat de Mihaela Ceşa-Goje – se autofinanţează.
  • Montarea unui panou de alarmă şi a unor sisteme de supraveghere a Capelei „Sf. Iosif”, normă prevăzută în Legea de funcţionare a instituţiilor de cult. Costuri estimative 6.000 lei.
  • Transmiterea în direct, a Sfintelor Liturghii şi a unor oficii liturgice de la Capela „Sfântul Iosif”, cu ajutorul internetului, printr-un sistem ce redă semnalul audio-video, pe site-ul parohiei, www.parohiandreimuresanu.ro. Costuri estimative 5.000 lei.
  • Realizarea unei machete a viitoarei Catedrale, la dimensiuni reduse dar la scară, care să folosească drept Chivot pe masa altarului, la păstrarea Sfântului Sacrament. Costuri estimative 13.200 lei.
  • Îmbunătăţirea sistemului de proiecţie din interiorul Capelei „Sfântul Iosif”, pentru proiectarea Sfintei Liturghii şi a altor activităţi; amenajarea unui nou loc de proiecţie pentru a se asigura vizibilitatea din orice locaţie. Costuri estimative 3.500 lei.
  • Montarea unei bariere automatizate pentru a controla accesul in curtea bisericii. Costuri estimative 4.500 lei.

Pentru informaţii suplimentare:  Pr. Mircea Marţian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *